GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια επίθεση καθηγήτριας σε 15χρονο μαθητή

Σοκ προκαλεί η αγριότητα με την οποία αναπληρώτρια καθηγήτρια επιτίθεται σε 15χρονο μαθητή μέσα στην αίθουσα γρονθοκοπώντας, ακόμη και κλ...

Σοκ προκαλεί η αγριότητα με την οποία αναπληρώτρια καθηγήτρια επιτίθεται σε 15χρονο μαθητή μέσα στην αίθουσα γρονθοκοπώντας, ακόμη και κλωτσώντας τον στο κεφάλι, έπειτα παό λογομαχία τους.
Το σοκαριστικό περιστατικό συνέβη σε γυμνάσιο στο Κάιλ του Τέξας, με την 32χρονη καθηγήτρια Τίφανι Σάντελ Λάνκφορντ να απολύεται αμέσως από τη θέση της και να αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου για την άγρια επίθεσή της.
Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται ο μαθητής να έχει λογομαχία με την καθηγήτριά του και απλώνει το χέρι να τη χαστουκίσει όταν εκείνη απαντά με γροθιές. Στη συνέχεια τον αρπάζει κι τον πετά από την καρέκλα στο πάτωμα κλωτσώντας τον στο κεφάλι. Η αστυνομία εκλήθη στο σημείο, ρώτησε τους μαθητές για το περιστατικό και αφού είδε το υλικό στα κινητά τους, συνέλαβε την καθηγήτρια η οποία κατηγορείται για δεύτερου βαθμού κακούργημα. Ταυτοποιήθηκε ως η 32χρονη Τίφανι Σάντελ Λάνκφορντ.


Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξέταση αλλά δεν έγιναν γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάστασή του.
Το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν γίνονται ανεκτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση