GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο 16χρονος που τραυμάτισε τον συμμαθητή του στην Αμαλιάδα: Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω αλλά να τον φοβίσω - ΒΙΝΤΕΟ

Ο φάκελος με τη δικογραφία για τον 16χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας, θα ολο...

Ο φάκελος με τη δικογραφία για τον 16χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 15χρονο συμμαθητή του σε λύκειο της Αμαλιάδας, θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, ισχυρίζεται ότι η επίθεση έγινε με ανοιχτήρι και ζητά συγγνώμη για την πράξη του.

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Αμαλιάδας, μπήκε στο κτίριο με σκυμμένο το κεφάλι και λίγη ώρα αργότερα απέξω συγκεντρώθηκαν μαθητές του λυκείου.

“Συγνώμη. Δεν ήθελα να τον μαχαιρώσω, ήθελα να τον φοβίσω. Όταν πήραν τον μπαμπά μου τηλέφωνο από το σχολείο και την αστυνομία, έμαθα ότι τον μαχαίρωσα. Δεν το είχα καταλάβει. Δεν έχω σχέση με βίαιες πράξεις. Θα προσπαθήσουμε να τα βρούμε”, είπε ο 16χρονος κατηγορούμενος στις Αρχές.

Ο πατέρας του 15χρονου υποστήριξε ότι ο γιος του θα μπορούσε να είναι νεκρός.

“Είχε μια κλίκα το παιδάκι και τον ήθελε μαζί του, ο δικός μου δεν ήθελε την παρέα του και ήθελε να το παίξει... Καθόντουσαν κάτω και πήγε από πίσω με το μαχαίρι, ευτυχώς έβαλε το χέρι και τον χτύπησε στον λαιμό. Μπορεί να ήταν και ακαριαίο το χτύπημα. Πήγε να κάνει ζημιά. Είχε μίσος το παιδί”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας του 15χρονου.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση