GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση κόρης και μητέρας στην Κατερίνη - Τι δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης - ΒΙΝΤΕΟ

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας από την Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά...

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας από την Κατερίνη. Το κορίτσι που αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της την περασμένη Παρασκευή.

“Εγώ φεύγω και δεν ξαναγυρίζω. Θα πάω να αυτοκτονήσω, δεν αντέχω. Είπε η γυναίκα ‘δεν αντέχω’”, δήλωσε η γιαγιά της 17χρονης μιλώντας στο STAR.

“Η γυναίκα δεν είναι καλά, θέλει βοήθεια και συμπαράσταση. Η Μαρία γεννήθηκε μία χαρά. Κατά τον 6ο μήνα διαγνώστηκε με εγκεφαλική αιμορραγία, τετραπληγία”, ανέφερε η γιαγιά της.

Στις 8 Νοεμβρίου, την ημέρα της εξαφάνισης μητέρας και κόρης, ήταν τα γενέθλια της Μαρίας-Ιωάννας. Όπως δήλωσε η γιαγιά της ετοίμαζε μεγάλο πάρτι στο σπίτι. Μία μέρα νωρίτερα η κοπέλα φέρεται να ζητούσε επίμονα από τη μητέρα της να κάνουν βόλτα με το αυτοκίνητο. Και εκείνη δεν της χάλασε χατίρι.

“Την Πέμπτη το βράδυ κάναμε όνειρα για τα γενέθλιά της, λέγαμε ότι θα πάμε για τα Χριστούγεννα στην Αθήνα. Τίποτα δεν έδειξε”, πρόσθεσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τους γείτονες, η 45χρονη μητέρα ήταν εκνευρισμένη αφού αρχικά το αυτοκίνητό τους παρουσίασε βλάβη. Ύστερα πήρε το κορίτσι για την καθημερινή τους βόλτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη τους.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση