GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ στην Κατερίνη - Εξαφανίστηκε 17χρονη μαζί με τη μητέρα της - ΦΩΤΟ

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ανήλικης που εξαφανίστηκε από την Κατερίνη. Πρόκειται για την 17χρονη Μαρία - Ιω...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό ανήλικης που εξαφανίστηκε από την Κατερίνη. Πρόκειται για την 17χρονη Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Νοεμβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανήλικη εξαφανίστηκε μαζί με τη μητέρα της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού:

Στις 08/11/2019, και ώρα 14:00 μ.μ., εξαφανίστηκε από την Κατερίνη, η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη, 17 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε χθες, 12/11/2019, απογευματινές ώρες και προβαίνει στην ενεργοποίηση του συναγερμού Amber Alert κατόπιν συναίνεσης των Αστυνομικών Αρχών.

Η Μαρία - Ιωάννα έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια.

Η Μαρία - Ιωάννα εξαφανίστηκε μαζί με την μητέρα της, υποβασταζόμενη από περιπατητήρα χρώματος μπλε. Η ζωή τους ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση