GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονίζει ο πατέρας της 17χρονης: Θα τις ήθελε ο καλός Θεός μαζί του και τις πήρε - ΒΙΝΤΕΟ

Ο τραγικός πατέρας από την Κατερίνη που είδε τη σύζυγο και την 17χρονη κόρη του να χάνονται σε μια στιγμή, μετά την τραγική βουτιά θα...

Ο τραγικός πατέρας από την Κατερίνη που είδε τη σύζυγο και την 17χρονη κόρη του να χάνονται σε μια στιγμή, μετά την τραγική βουτιά θανάτου στο γκρεμό, είναι απαρηγόρητος.

“Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι η γυναίκα μου υπεραγαπούσε την κόρη μου και δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε τέτοιο πράγμα. Θα τις ήθελε ο καλός Θεούλης μαζί του και τις πήρε, αυτό”, είπε ο πατέρας μιλώντας στο STAR και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα.

“Ήταν δυστύχημα, έφυγε φουρτουνιασμένη, νευριασμένη και δεν πρόσεξε. Αυτό πιστεύω εγώ. Είχε αναμμένο το αυτοκίνητο, πήγε να πάρει την κόρη μου, κάποιος φώναζε, ο γείτονας εδώ από το καφενείο κάποιος θαμώνας και ήρθαν σε λογομαχία. Άγρια λογομαχία. Υπερασπίστηκαν οι υπόλοιποι θαμώνες τη γυναίκα μου, ξεσπάθωσε και εκείνη και είπανε λόγια και έφυγε ταραγμένη. Αυτό είναι”, ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

“Έχω άλλα δύο (παιδιά) και προσπαθώ να μαζέψω την οικογένεια μου. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας. Το μικρότερο είναι 9 ετών”.

Δείτε το βίντεο από το STAR:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση