GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία για την 17χρονη και τη μητέρα της στην Κατερίνη - Τι συνέβη πριν χαθούν τα ίχνη τους

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρας της τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το ...

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για τον εντοπισμό της 17χρονης Μαρίας - Ιωάννας και της μητέρας της τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής.

Ο πατέρας της 17χρονης ανέφερε ένα περιστατικό που συνέβη πριν από την εξαφάνιση τους. Γείτονας τους καβγάδισε με τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του και εκείνη πήρε το αυτοκίνητο του και την Μαρία – Ιωάννα ενώ ήταν εκνευρισμένη.

“Φοβόμαστε μήπως συνέβη κάποιο ατύχημα γιατί από εκείνη την ώρα και μετά το κινητό της συζύγου μου έκλεισε, ενώ η Μαρία – Ιωάννα το δικό της το είχε αφήσει στο σπίτι. Δεν πήραν μαζί τους ρούχα, ούτε χρήματα. Ψάξαμε σε φίλους και γνωστούς μήπως ζήτησαν βοήθεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα” είπε ο πατέρας της Μαρίας - Ιωάννας μιλώντας στην εκπομπή ‘Φως στο Τούνελ’ και απηύθυνε έκκληση σε όποιον δει το αυτοκίνητο να ενημερώσει τις Αρχές.

Ο σύζυγος και πατέρας διευκρίνισε ότι το αυτοκίνητο είχε εντοπιστεί την πρώτη μέρα της εξαφάνισης στον παλιό δρόμο που οδηγούσε στην Ελασσόνα.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση