GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

37ος Μαραθώνιος: Δύο δρομείς υπέστησαν έμφραγμα – 200 χρειάστηκαν τις πρώτες βοήθειες

Έμφραγμα υπέστησαν δύο δρομείς που πήραν μέρος στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1 είναι σε σοβαρή κατάστ...

Έμφραγμα υπέστησαν δύο δρομείς που πήραν μέρος στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1 είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Όπως σημειώνει η ίδια πηγή στο νοσοκομείο κατέληξαν συνολικά δεκαεπτά δρομείς και χρειάστηκε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε 200 άτομα που αντιμετώπισαν είτε αναπνευστικά, είτε ορθοπεδικά προβλήματα καθώς ο δρόμος λόγω της βροχόπτωσης γλιστρούσε πολύ.

Οι δεκαεπτά δρομείς χρειάστηκε να μεταφερθούν σε νοσοκομεία της Αθήνας. Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ κάποιοι μεταφέρθηκαν στο «Γεώργιος Γεννηματάς» και κάποιοι άλλοι στο νοσοκομείο «Σωτηρία».

Σε ό,τι αφορά στους δύο δρομείς που υπέστησαν έμφραγμα πρόκειται για άντρες άνω των 50 ετών.

Η συμμετοχή, ειδικότερα σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων, χρειάζεται ειδική διατροφή και προπόνηση. Κάθε χρόνο αρκετοί είναι εκείνοι που δεν καταφέρνουν να φτάσουν στον τερματισμό, ή έχουν απρόοπτα κατά τη διαδρομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση