GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνοιξε ο φάκελος δολοφονίας μίας γυναίκας πριν από 38 χρόνια - Δύο συλλήψεις - ΦΩΤΟ

Το πτώμα της Κάρολ Μόργκαν εντοπίστηκε στις 13 Αυγούστου 191. 38 χρόνια μετά ο φάκελος άνοιξε και πάλι και οι ντετέκτιβ προχώρησαν στ...

Το πτώμα της Κάρολ Μόργκαν εντοπίστηκε στις 13 Αυγούστου 191. 38 χρόνια μετά ο φάκελος άνοιξε και πάλι και οι ντετέκτιβ προχώρησαν στη σύλληψη δύο συνταξιούχων, μιας 70χρονης γυναίκας και ενός 69χρονου άνδρα, που κατηγορούνται ως ύποπτοι για φόνο. Το βράδυ της Τετάρτης τέθηκαν υπό κράτηση και ανακρίνονται.

Οι ντετέκτιβ της ειδικής υπηρεσίας των ανεξιχνίαστων υποθέσεων ανοίγουν τους φακέλους κάθε δύο χρόνια. Η Κάρολ Μόργκαν δολοφονήθηκε το 1981 και ήταν 36 χρονών. Η υπόθεσή της είχε παραμείνει ανεξιχνίαστη, Το πτώμα της είχε βρεθεί στο μαγαζί της στο Φιντς Κρέσεντ, στο Μπεντφορντσάιρ.

Ο ντετέκτιβ Τζέρι Γουέιτ από την Ανώτερη Μονάδα Εγκλήματος είπε: "Την εποχή του θανάτου της Κάρολ είχαν γίνει κάποιες συλλήψεις αλλά δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες. Το ειδικό τμήμα ερευνά τις ανεξιχνίαστες υποθέσεις κάθε δύο χρόνια, και η υπόθεση της Κάρολ δεν είναι εξαίρεση. Αυτό δείχνει ότι καμία έρευνα για φόνο δεν κλείνει ποτέ" σημείωσε καλώντας όποιον γνωρίζει κάτι ακόμη και έπειτα από τόσα χρόνια να προσέλθει στην αστυνομία και να το καταθέσει.

Τώρα η αστυνομία πραγματοποιεί επιπλέον έρευνα στην περιοχή του καταστήματος της Μόργκαν στο Μπράιτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση