GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε επιφυλακή η ΕΛΑΣ ενόψει Πολυτεχνείου - Δρακόντεια μέτρα με 5.000 αστυνομικούς στους δρόμους - ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησαν ήδη σε ορισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα οι καταλήψεις φοιτητών ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου. Από σήμε...

Ξεκίνησαν ήδη σε ορισμένα πανεπιστημιακά ιδρύματα οι καταλήψεις φοιτητών ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου. Από σήμερα ξεκίνησε η κατάληψη στη Νομική ενώ από αύριο θα προχωρήσουν σε καταλήψεις σε όλες τις σχολές του Πολυτεχνείου αλλά και σε δεκάδες ακόμη τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη.

Δρακόντεια θα είναι στο μεταξύ τα μέτρα της ΕΛΑΣ καθώς θα διατεθούν περίπου 5.000 αστυνομικοί απ' όλες τις υπηρεσίες. Στη μάχη για την αντιμετώπιση τυχόν επεισοδίων και η νέα ομάδα ΔΕΛΤΑ που θα έχει ως κύριο μέλημα τις συλλήψεις.

Θα χρησιμοποιηθούν τα ελικόπτερα της Αστυνομίας όπως κάθε χρόνο, ενώ για εφέτος θα υπάρχει καταγραφή και από drone για την πορεία. Οι οδηγίες που έχουν δοθεί προς τους αστυνομικούς είναι να προβαίνουν σε προελέγχους κυρίως σε σταθμούς μετρό κατά την ημέρα της πορείας ενώ ανώτεροι αξιωματικοί έχουν επιστήσει την προσοχή στους αστυνομικούς τόσο σε εκείνους που υπηρετούν στο κέντρο της Αθήνας όσο και σε εκείνους που υπηρετούν σε περιφερειακές υπηρεσίες.

Δείτεο το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση