GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! «Αλισβερίσι» με τον Κ. Μητσοτάκη για τη θέση του διοικητή αποκάλυψε ο 80χρονος...

Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί η παραδοχή από τον 80χρονο που αφού διορίστηκε διοικητής σε νοσοκομείο, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.  ...

Σάλο και αντιδράσεις προκαλεί η παραδοχή από τον 80χρονο που αφού διορίστηκε διοικητής σε νοσοκομείο, εξαναγκάστηκε σε παραίτηση. 

Μιλώντας στο τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΙ ο Κωνσταντίνος Πατέρας παραδέχθηκε ότι ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη θέση διοικητή νοσοκομείου υποσχόμενος πολιτική στήριξη.
Ο 80χρονος πολιτευτής, ο οποίος τελικά παραιτήθηκε από τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας, τόνισε χαρακτηριστικά: "Στη συνάντηση που είχα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν τις εκλογές και την οποία ζήτησε το γραφείο του τον παρακάλεσα μετά τις εκλογές να μου δώσει μία θέση διοικητή σε νοσοκομείο αφού δεν ήθελα να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο. Υποσχέθηκα ότι θα τον στηρίξω πολιτικά. Ημουν στους ΑΝΕΛ και είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμφώνησε".

Όπως είπε:
«Εγώ θα γύριζα στη ΝΔ, γιατί είχα προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ. Είχα πάρει χιλιάδες σταυρούς, είχα μια δύναμη και είχα έναν στρατό δικό μου στα Τρίκαλα. Με καλέσανε κάτω, διότι με ήθελε τότε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και πραγματοποίησα το ραντεβού. Είπα “θα γυρίσω πίσω, κύριε πρόεδρε, να σας βοηθήσω, αφού θέλετε τη βοήθειά μου. Αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, όταν γίνετε πρωθυπουργός και μπορείτε και θέλετε, δώστε μου μία από αυτές τις θέσεις”.»
Κάπου εκεί το πάνελ σοκαρίστηκε όλο μαζί, με τον κ. Οικονόμου να σχολιάζει ότι πρόκειται για «αλισβερίσι» και «ρουσφέτι», κάτι το οποίο είναι οπωσδήποτε πρωτάκουστο γι’αυτή τη χώρα.
«Τον παρακάλεσα αν μπορέσω με τα προσόντα που έχω να πάρω τη θέση αυτή. Αν ήταν άλλοι άνθρωποι που έχουν περισσότερα προσόντα από εμένα και φυσικά θα το χειροκροτούσα.»
Ο κ. Πατέρας έκανε επίσης λόγο για "ηλικιακό ρατσισμό στη Νέα Δημιοκρατία, ιδιαίτερα μετά τις εκλογές όταν πολλά στελέχη ετέθησαν εκτός. Τη θέση πράγματι τη διεκδίκησα αφού έτσι και αλλιώς δεν υπήρχε ηλικιακό όριο".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση