GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες των σκύλων που επιτέθηκαν στον 9χρονο στις Σέρρες

Δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 49χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών ράτσας "κάνε κόρσο...

Δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος του 49χρονου ιδιοκτήτη των σκυλιών ράτσας "κάνε κόρσο" και του γιου του, ενώ του επιβλήθηκαν και διοικητικά πρόστιμα.

Ο 24χρονος γιος, υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά όταν επιτέθηκαν στο 9χρονο αγόρι, στις Σέρρες, αλλά δάγκωσαν και τον ίδιο.

Σε βάρος του 49χρονου ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ όπως έγινε γνωστό τα σκυλιά είχαν βιβλιάρια υγείας. Πάντως, παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη όταν ο γιος άνοιξε την πόρτα του κτήματος που έχουν, με αποτέλεσμα να βγουν έξω τα σκυλιά και να δαγκώσουν τον 9χρονο, που εκείνη την ώρα επέστρεφε από το σχολείο.

Η μητέρα του 9χρονου άκουσε τις φωνές και τα γαβγίσματα και βγήκε έξω, λέγοντας πως η ίδια και το παιδί της χρειάστηκε να καταφύγουν στο σπίτι για να προστατευτούν. Το αγόρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο των Σερρών με θλαστικά τραύματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση