GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς το "Love Actually" μπορεί να χαρίσει μακροζωία - ΒΙΝΤΕΟ

Θαύματα για την υγεία κάνουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες, ιδίως όταν κάποιος τις βλέπει στη διάρκεια όλου του χρόνου, σύμφωνα με ψυ...

Θαύματα για την υγεία κάνουν οι χριστουγεννιάτικες ταινίες, ιδίως όταν κάποιος τις βλέπει στη διάρκεια όλου του χρόνου, σύμφωνα με ψυχολογική έρευνα που δημοσιεύει η Mirror.

Όπως τονίζει ψυχολόγος, όποιος βλέπει χριστουγεννιάτικες ταινίες, όπως "Μόνος στο σπίτι", Love Actually", "Ελφ το ξωτικό" και άλλες πολλές, τότε είναι πιο χαρούμενος και ζει και περισσότερα χρόνια.

Σημειώνει παράλληλα ότι αυτού του είδους οι ταινίες βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιεινή ζωή και περισσότερο.

Στην ανάλυσή του που ανήρτησε στο "DoYouRemember?" ο ψυχολόγος είπε: "Δημιουργεί αυτήν τη νευρολογική μετατόπιση που μπορεί να παράγει ευτυχία... Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια πυροδοτούν την ντοπαμίνη, την ορμόνη της καλής διάθεσης.

Εκτός του ότι μας δημιουργεί γιορτινή διάθεση, βοηθά επίσης στο να μειωθούν τα επίπεδα του στρες και του άγχους. Όταν παρακολουθεί κάποιος τέτοιες ταινίες μαζί με κάποιον άλλον μπορεί να βοηθήσει στην ενδυνάμωση του δεσμού, είτε πρόκειται για ερωτική σχέση είτε για κάποιον συγγενή".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση