GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρέη αρχισυντάκτριας στο BBC κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων θα αναλάβει η Γκρέτα Τούνμπεργκ

Η έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας του πρωινού προγράμματος του βρετανικού ραδιοφωνι...

Η έφηβη ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ θα αναλάβει χρέη αρχισυντάκτριας του πρωινού προγράμματος του βρετανικού ραδιοφωνικού δικτύου BBC Radio 4 κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων, ανακοίνωσε σήμερα το BBC.

Η 16χρονη από τη Σουηδία είναι ένα από τα πέντε πρόσωπα, που θα επιμεληθούν τη ραδιοφωνική εκπομπή το διάστημα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Η Γκρέτα Τούνμπεργκ θα πάρει μεταξύ άλλων συνεντεύξεις από προσωπικότητες που μάχονται κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η ίδια πρότεινε επίσης να γίνουν ρεπορτάζ στην Ανταρτική και τη Ζάμπια και μια συνέντευξη με τον Μαρκ Κάρνεϊ, τον διοικητή της Τράπεζας της Αγγλίας.

Επίσης, η Μπρέντα Χέιλ, η πρόεδρος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Βρετανίας που απεφάνθη πως είναι «παράνομη» η απόφαση του συντηρητικού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον περί αναστολής του κοινοβουλίου, θα είναι αρχισυντάκτρια της εκπομπής για μία ημέρα.

Μεταξύ των υπολοίπων αρχισυντακτών βρίσκονται ο καλλιτέχνης Γκρέισον Πέρι που θα ασχοληθεί με τα στερεότυπα, ο ράπερ "George The Poet" που θα επικεντρωθεί στο θέμα της ταυτότητας και ο Τσαρλς Μουρ, πρώην αρχισυντάκτης της εφημερίδας The Daily Telegraph που θα μιλήσει για την ελευθερία της έκφρασης.

Χρέη αρχισυντάκτη είχαν αναλάβει κατά το παρελθόν ο πρίγκιπας Χάρι, η Αντζελίνα Τζολί και ο Στίβεν Χόκινγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση