GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη στην Αστυνομία: Έφυγε από τη ζωή ο Blacky

Θλίψη στους κύκλους της αστυνομίας έχει προκαλέσει η απώλεια του Blacky. Ο Blacky ήταν γερμανικός ποιμενικός που τα τελευταία 2,5 χρόνια ...

Θλίψη στους κύκλους της αστυνομίας έχει προκαλέσει η απώλεια του Blacky. Ο Blacky ήταν γερμανικός ποιμενικός που τα τελευταία 2,5 χρόνια υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας στο Ναύπλιο και προσέφερε τις υπηρεσίες του στη μάχη κατά των Ναρκωτικών.
Σύμφωνα με ανάρτηση της αστυνομίας στο twitter, «o σκύλος έφυγε από τη ζωή από παθολογικά αίτια». «Δεν θα σε ξεχάσουμε, καλό κουράγιο στον αστυνομικό συνοδό» αναφέρει  η αστυνομία.


Τη θλίψη για την απώλειά του αστυνομικού σκύλου εκφράζει και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας. Όπως αναφέρει , «ο Blacky ήταν επί 10ετία «συνάδελφος».Τα τελευταία 2,5 χρόνια υπηρετούσε στην Δ.Α. Αργολίδας προσφέροντας τις υπηρεσίες του στην μάχη κατά της μάστιγας των Ναρκωτικών. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον Αστυνομικό συνοδό του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση