GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεμζούρα: Είναι κρίμα που χάσαμε...

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού στο Μόναχο από την Μπάγερν και εξέφρασε την άποψη πως «είναι κρίμα...». Πιο συγ...

Ο Κεστούτις Κεμζούρα σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού στο Μόναχο από την Μπάγερν και εξέφρασε την άποψη πως «είναι κρίμα...».

Πιο συγκεκριμένα, ο Λιθουανός κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Ήταν ένα κλειστό σκληρό παιχνίδι. Είναι κρίμα που χάσαμε. Συγχαρητήρια στην Μπάγερν για τη νίκη της, έπαιξε εξαιρετικά στο 4ο δεκάλεπτο. Πρώτα από όλα μας σταμάτησαν με την άμυνά τους με αποτέλεσμα να μην είμαστε στην επίθεση το ίδιο αποτελεσματικοί. Δεν ήμασταν τόσο οξυδερκείς και επιθετικοί.

Επίσης, έβαλαν μεγάλα τρίποντα, έτρεξαν ένα καλό σερί και στο τέλος πήραν τη νίκη. Είναι άσχημο για εμάς. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, όμως, στην συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αρχίσαμε να παλεύουμε, είχαμε ένα καλό 3ο δεκάλεπτο αμυντικά και μια καλή διαφορά. Είναι πραγματικά κρίμα που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι μέχρι τέλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση