GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόλισαν το σπίτι τους για τα Χριστούγεννα αλλά υπολόγιζαν χωρίς την Ένωση Ιδιοκτητών: Είναι νωρίς για χριστουγεννιάτικους στολισμούς

Μία οικογένεια από το Τέξας δέχθηκε μια επιστολή όπου αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να κατεβάσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το ...

Μία οικογένεια από το Τέξας δέχθηκε μια επιστολή όπου αναφέρεται ρητά ότι πρέπει να κατεβάσει τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση από το σπίτι τους, καθώς η Ένωση Ιδιοκτητών Σπιτιών αποφάσισε ότι είναι πολύ νωρίς για τους εορτασμούς.

“Αυτό γίνεται για πρώτη φορά. Θύμωσα γιατί υπάρχει λόγος για το ότι επιλέξαμε να στολίσουμε" είπε ο Nick Simonis, στο τηλεοπτικό δίκτυο WOIA, για την επιστολή που έλαβε από την Ένωση με την οποία τον ενημέρωναν ότι έπρεεπ να αφαιρέσει άμεσα τον στολισμό.

Η σύζυγος του Nick, Claudia Simonis, είναι οκτώ μηνών έγκυος και έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να στολίσει γιατί τον επόμενο μήνα ο χρόνος θα είναι περιορισμένος. Έτσι έβαλαν έναν χιονάνθρωπο, έναν τάρανδο και έναν Άη Βασίλη στο μπροστινό μέρος του σπιτιού τους την 1η Νοέμβριου.

“Νιώθω ήδη πολύ βαριά και έτσι όσο γρηγορότερα κάναμε το στολισμό τόσο καλύτερα για μένα. Σε δύο εβδομάδες δεν θα μπορούσα να το κάνω" είπε η εγκυμονούσα.

Όμως η Ένωση Ιδιοκτητών αποφάσισε ότι είναι νωρίς να στολίζουν το σπίτι από την 1η Νοεμβρίου και θα έπρεπε να αφαιρέσουν τα πλάντα και να τα τοποθετήσουν όταν πλησιάζουμε στην εορταστική περίοδο.

Φυσικά η οικογένεια σκοπεύει να αντιδράσει και δεν πρόκειται να κατεβάσουν τον στολισμό.

"Δεν θα το κάνουμε, είναι τρελό. Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και δεν θα μας αναγκάσει κανείς να αφαιρέσουμε τον στολισμό μας" τόνισε ο Nick.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση