GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκέψεις για κατάργηση της φορολοταρίας - Εξετάζεται να κληρώνονται σπίτια αντί για χρήματα - ΒΙΝΤΕΟ

Στο τραπέζι των συζητήσεων της κυβέρνησης φαίνεται να βρίσκεται η ιδέα για κατάργηση της φορολοταρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sta...

Στο τραπέζι των συζητήσεων της κυβέρνησης φαίνεται να βρίσκεται η ιδέα για κατάργηση της φορολοταρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, υπάρχουν πληροφορίες ότι εξετάζεται η κατάργηση της φορολοταρίας που δίνει 1.000 ευρώ σε 1.000 τυχερούς καθώς δεν ασχολείται πλέον κανείς μαζί της.

Όπως αναφέρει το STAR, αυτό που σκέφτονται στο οικονομικό επιτελείο είναι να κληρώνουν κάθε μήνα σπίτια, διαμερίσματα και βίλες τα οποία έχουν περιέλθει στην κατοχή του Δημοσίου από κατασχέσεις.

Κατά πάσα πιθανότητα δε, το σχέδιο αυτό της κυβέρνησης από τον νέο χρόνο θα γίνει πράξη και στόχος είναι να πείσει τους πολίτες να συγκεντρώσουν σε ηλεκτρονικές αποδείξεις αγορών το 30% του εισοδήματός τους και να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση