GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ερωτευμένος ο Κλέων Γρηγοριάδης: Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Τους ένωσε η αγάπη για το θέατρο αλλά και για τα κοινά. Ο λόγος για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τη 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη, οι οποίοι τ...

Τους ένωσε η αγάπη για το θέατρο αλλά και για τα κοινά. Ο λόγος για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη και τη 42χρονη Ελένη Σπετσιώτη, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό διατηρούν δεσμό, σύμφωνα με το Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά»

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και βουλευτής του ΜέΡΑ25, αν και είναι πολύ διακριτικός σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του. Η γοητευτική Ελένη είναι θεατρολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, αλλά και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρουφάκη. Ήταν και υποψήφια στις ευρωεκλογές, χωρίς να καταφέρει να εκλεγεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το ΜέΡΑ 25 είναι αυτό που τους ένωσε και τους έφερε πιο κοντά. Η Ελένη Σπετσιώτη έχει εργαστεί στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά ως βοηθός του καλλιτεχνικού διευθυντή και ως δραματολόγος, ενώ τα κείμενά της έχουν παρουσιαστεί στο Εθνικό Θέατρο και αλλού.

Και οι δυο φροντίζουν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους, αφού ελάχιστοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν για τη σχέση τους. Η Ελένη, μάλιστα, εκτελεί και χρέη μάνατζερ του Κλέωνα στο κόμμα, αφού τον βοηθάει σε ό,τι έχει να κάνει με το επικοινωνιακό κομμάτι.

Πηγή: Secret

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση