GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Χαλκιδική το κυβερνητικό κλιμάκιο - Σε εξέλιξη σύσκεψη για τις ζημιές από τις πλημμύρες - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Στη Χαλκιδική βρίσκεται αυτή την ώρα το κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον ...

Στη Χαλκιδική βρίσκεται αυτή την ώρα το κυβερνητικό κλιμάκιο, με επικεφαλής τον υπουργό Εθνικής 'Αμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον υφυπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο, προκειμένου να συντονιστεί το έργο της αντιμετώπισης των καταστροφών που σημειώθηκαν στην περιοχή από τις πλημμύρες του τελευταίου 24ωρου.
Στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής έχουν επίσης μεταβεί ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο γ.γ. Υποδομών, Γεώργιος Καραγιάννης, ο γ.γ. Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, Κώστας Μπαγινέτας και ο υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγος Στέφανος Κολοκούρης.


Η αποστολή έφτασε με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος και μετά το πέρας της επιθεώρησης θα μεταβεί στη Θάσο, που επλήγη επίσης από τα έντονα καιρικά φαινόμενα.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο υποδέχθηκε ο δήμαρχος Αριστοτέλη Στέλιος Βαλλιάνος, ενώ αυτή την ώρα διεξάγεται σύσκεψη, παρουσία και του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, προκειμένου να υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις ζημιές.

Σημειώνεται πως από την έντονη χθεσινή βροχόπτωση έσπασαν αντιστηρίξεις του υπερχειλισμένου ρέματος «Μπασδέκη» με αποτέλεσμα να προκληθούν πλημμύρες και ζημίες σε σπίτια της περιοχής. Αρκετοί κάτοικοι εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους, ενώ εκκενώθηκαν προληπτικά νηπιαγωγεία και σχολεία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ: halkidikinews.gr / seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση