GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ιωάννας Τούνη - ΦΩΤΟ

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Νάνσυ Παραδεισανού, αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της Ιωάννας Τούνη. Το όνομ...

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η Νάνσυ Παραδεισανού, αποκάλυψε το όνομα του συντρόφου της Ιωάννας Τούνη.

Το όνομά του είναι Χρήστος και έχει ένα πολύ γνωστό cafe- bar στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στις 18 Σεπτεμβρίου το fthis δημοσίευσε αποκλειστικό άρθρο σχετικά με νέα σχέση της Ιωάννας Τούνη , (λίγο πριν κυκλοφορήσει η ανυπόστατη είδηση για σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη) χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του τυχερού που βρίσκεται στο πλευρό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους διατηρούσαν σχέση και στο παρελθόν, πριν η Ιωάννα Τούνη συμμετάσχει στο My Style Rocks και γίνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει επειδή ο πολύ χαμηλών τόνων Χρήστος, δεν ήθελε και δεν θέλει να έχει καμία επαφή με τη δημοσιότητα.

Αυτός είναι ο λόγος που επίσης η Ιωάννα Τούνη, σε ερώτηση δημοσιογράφων το τελευταίο 2μηνο δεν έδινε πληροφορίες για την προσωπική της ζωή, αν και τα Instagram Stories της ήταν όλα από το μαγαζί του συντρόφου της.

Το ζευγάρι που συζεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να είναι διακριτικό χωρίς κοινές αναρτήσεις.

Κοινός τους φίλος βέβαια, έναν μήνα πριν ανάρτησε φωτογραφία με το ζευγάρι μαζί και σας την παρουσιάζουμε αποκλειστικά.

Στην παρέα ήταν και η Βρισηίδα Ανδριώτου, που είναι φίλη και συμπαίκτρια της Τούνη στο My Style Rocks και είναι ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνώριζε για τη σχέση του ζευγαριού που ήταν "κρυφή" μέχρι σήμερα το πρωί.

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με τον σύντροφό της:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση