GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατρός στην Κρήτη συνελήφθη για «φακελάκι»

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του συνελήφθη χειρουργός στην Κρήτη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηρακ...

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του συνελήφθη χειρουργός στην Κρήτη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr ο γιατρός συνελήφθη έπειτα από επώνυμη καταγγελία ασθενή με τον οποίο αρχικά είχαν συμφωνήσει να τον χειρουργήσει για ένα μικρότερο ποσό. Ο γιατρός –σύμφωνα με την ίδια πηγή- ζήτησε μεγαλύτερη αμοιβή μετά την πραγματοποίηση της επέμβασης.

Ο ασθενής τότε απευθύνθηκε στην αστυνομία και αφού έκανε την καταγγελία προσημειώθηκαν τα χαρτονομίσματα με τα οποία θα πλήρωνε τον γιατρό. Όταν ο γιατρός παρέλαβε τα χρήματα άνδρες της ασφαλείας Ηρακλείου τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιατρός οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου όπου και κρατείται, ενώ σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία.

Πηγή: neakriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση