GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ οι «ύπουλες» επιθέσεις! ΠΛΗΡΗΣ στήριξη Μητσοτάκη στον Χρυσοχοΐδη...

Κλιμάκωση των επιθέσεων στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παρατηρείται με αφορμή τη δήλωσή του ότι η κατάσταση με το ...

Κλιμάκωση των επιθέσεων στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη παρατηρείται με αφορμή τη δήλωσή του ότι η κατάσταση με το μεταναστευτικό στα νησιά έχει γίνει μη διαχειρίσιμη. 
Οι περισσότερες από τις επιθέσεις αυτές όμως έχουν άλλη αφετηρία και σχετίζονται με τα εσωκομματικά παιχνίδια που έχουν αρχίσει ορισμένες πλευρές στη ΝΔ αντιδρώντας στη διεύρυνση του Κυριάκου Μητσοτάκη προς το κέντρο. Πρόκειται δηλαδή για ύπουλα χτυπήματα με τελικό αποδέκτη τον πρωθυπουργό. 
Όπως εκτιμάται, εάν "εξουδετερωθεί" ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης -που αποτελεί μάλιστα και προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού - και βγει αποτυχημένος στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αυτομάτως ακυρώνεται ολόκληρη η πολιτική ανοιγμάτων του κ.  Μητσοτάκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο κ. Μητσοτάκης -έχοντας προφανώς κατά νου και όλα αυτά- σκοπεύει να στηρίξει πλήρως και μέχρι τέλους τον υπουργό του. 
Ο Παρασκηνιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση