GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θρίλερ με την εξαφάνιση κόρης και μητέρας στην Κατερίνη: Τι κατέθεσε ο πατέρας στους αστυνομικούς

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της, που εξαφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα από την περιοχή της...

Αγωνία επικρατεί για την τύχη της 17χρονης και της 45χρονης μητέρας της, που εξαφανίστηκαν την περασμένη εβδομάδα από την περιοχή της Κατερίνης.

Οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δύο γυναικών βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς κρίνεται πως η ζωή τους “ενδεχομένως να βρίσκεται σε κίνδυνο”, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση "Ambert Allert".

Σύμφωνα με το "Χαμόγελο του Παιδιού", που ενεργοποίησε το "Ambert Alert", η Μαρία - Ιωάννα Δεληγιάννη, έχει ύψος 1.55 μ., ζυγίζει 50 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και γαλάζια μάτια. Η ανήλικη αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα και γι' αυτό χρησιμοποιεί περιπατητήρα, χρώματος μπλε.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 17χρονης και σύζυγος της 45χρονης είχε δηλώσει την εξαφάνισή τους σε αστυνομικό τμήμα της Κατερήνης, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πατέρας φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς πως το μεσημέρι της προηγούμενης ημέρας (Παρασκευή 8/11) του τηλεφώνησε η σύζυγός του μεταφέροντάς του την απόφασή της να φύγει με την κόρη τους.

Από τη στιγμή που δηλώθηκε η εξαφάνιση κόρης και μητέρας ξεκίνησαν οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση