GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ! ΒΑΤΕΡΛΟ για Τρέμη, Δελλατόλα και Κανέλλη...

Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η Όλγα Τρέμη, στην πρεμιέρα της εκπομπής «10» στην ΕΡΤ, που είχε καλεσμένο τον Διοικητή τη...

Εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε η Όλγα Τρέμη, στην πρεμιέρα της εκπομπής «10» στην ΕΡΤ, που είχε καλεσμένο τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννη Στουρνάρα. Μαζί της, στο πάνελ, είναι ο Αντώνης Δελλατόλας και Ηλίας Κανέλλης.
Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τις μετρήσεις που δημοσιεύει το zappit.gr, η εκπομπή σημείωσε 1% στο δυναμικό κοινό και 2,2% στο γενικό σύνολο.
Στουρνάρας στην ΕΡΤ: «Δεν υπάρχει σκάνδαλο Novartis»
Ο Γιάννης Στουρνάρας επιχείρησε, μεταξύ άλλων, να αποσαφηνίσει τις σχέσεις με την προηγούμενη κυβέρνηση, ενώ επισήμανε πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά.
«Νομίζω ότι η προηγούμενη κυβέρνηση με θεώρησε πολιτικό αντίπαλο, χωρίς να έχω τέτοια πρόθεση. Δεν είχαμε τις σχέσεις που θα μπορούσαμε να έχουμε», ανέφερε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Αναφερόμενος στη θέση του, τόνισε, και εκείνος, όπως όλοι οι κεντρικοί τραπεζίτες «οφείλουν να μιλούν και να εξηγούν στον κόσμο».
«Δεν βλέπω σκάνδαλο Novartis», είπε επίσης, κάνοντας λόγο για «πολιτική σκευωρία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση