GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, έδειξε το μεσαίο του δάχτυλο, έβαλε τα κλάματα και... αποβλήθηκε - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισοδιακό ήταν το μεγάλο ντέρμπι του ουκρανικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Κιέβου, που έγινε στο Χάρ...

Επεισοδιακό ήταν το μεγάλο ντέρμπι του ουκρανικού πρωταθλήματος, μεταξύ της Σαχτάρ Ντόνετσκ και της Ντιναμό Κιέβου, που έγινε στο Χάρκοβο.

Περίπου δέκα λεπτά πριν από τη λήξη, το παιχνίδι διακόπηκε λόγω ρατσιστικών συνθημάτων των οπαδών της Ντιναμό σε βάρος του Βραζιλιάνου Τάισον, ο οποίος αντέδρασε κάνοντας μία άσεμνη χειρονομία και πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα.

Όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο της UEFA, υπήρξαν προειδοποιητικά μηνύματα από τα μεγάφωνα και ο διαιτητής αποσύρθηκε μαζί με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια για πέντε λεπτά.

Όταν επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Τάισον για την αντίδρασή του, με τον Βραζιλιάνο μέσο να μένει αρχικά άναυδος και στη συνέχεια να αποχωρεί δακρυσμένος από το γήπεδο.

Για την ιστορία, η Σαχτάρ επικράτησε με 1-0, χάρη σε γκολ του Κρίβτσοφ στο 19΄, και έφτασε τις 13 νίκες σε 14 αγώνες, αφήνοντας την μεγάλη αντίπαλό της στο -13.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση