GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος έρωτας για τον Ράιαν Γκιγκς - ΦΩΤΟ

Οι φήμες θέλουν τον Ράιαν Γκιγκς να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο της DJ και μοντέλου Έλεν Στέλινγκ Χολτ την οποία γνώρισε σε μία ε...

Οι φήμες θέλουν τον Ράιαν Γκιγκς να έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο της DJ και μοντέλου Έλεν Στέλινγκ Χολτ την οποία γνώρισε σε μία εκδήλωση στο Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 45 ετών, και η φημολογούμενη νέα σύντροφός του, 30 ετών φαίνεται πως είναι το θέμα συζήτησης των κοσμικών κύκλων τον τελευταίο καιρό με το ρομάντσο τους. Οι φήμες οργίασαν κυρίως στον γάμο του Ρίο Φέρντιναντ όπου οι καλεσμένοι άρχισαν να συζητούν για την εν τη γενέσει της σχέση.

Πηγή είπε στη Sun: "Η Έλενα είναι πολύ γνωστή στους κύκλους του Τσεσάιρ και πολύ δημοφιλής. Κάποιοι συζητούσαν γι αυτούς στον γάμο του Ρίο. Κάνουν εκπληκτικό ζευγάρι. Είναι ακόμη νωρίς αλλά απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου και έγιναν η συζήτηση στις συζύγους των ποδοσφαιριστών.

Ο Ράιαν χώρισε από τη σύζυγό του Στέισι έπειτα από δέκα χρόνια γάμου κι έπειτα από την απιστία του με τη σταρ του Big Brother Ίμοτζεν Τόμας. Ωστόσο, αυτό που σόκαρε περισσότερο ήταν ή οκταετής εξωσυζυγική του σχέση με τη σύντροφο του αδερφού του Ρόντρι, Νατάσα σε όλη τη διάρκεια του γάμου του. Το 2018 δημοσιοποίησε τη σχέση του με την 34χρονη Κέιτ Γκρίβιλ οκτώ μήνες μετά το διαζύγιό του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση