GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές Όθωνα κατά Γερουλάνου: Ένα κολλημένο γραμμόφωνο σε ενοχλεί στην αρχή αλλά από κάποιο σημείο και μετά παύει

«Ο καθένας μπορεί να βάζει όποια θέματα θέλει αλλά πρέπει σιγά -σιγά να έχει την αίσθηση του πολιτικού και κοινωνικού αντικρίσματος», δήλ...

«Ο καθένας μπορεί να βάζει όποια θέματα θέλει αλλά πρέπει σιγά -σιγά να έχει την αίσθηση του πολιτικού και κοινωνικού αντικρίσματος», δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή «τεντιμπόηδες» με τους Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου της Φώφης Γεννηματά, Μανώλης Όθωνας με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γερουλάνου, τονίζοντας ότι «είναι αυτονόητη απαίτηση της κοινωνικής βάσης της παράταξης ότι είναι σεβαστές οι όποιες απόψεις, όταν όμως υπάρχουν αποφάσεις συνεδρίου, ο καθένας πρέπει να προσαρμόζεται στη λογική βούληση και να δρα αναλόγως. Η ευθύνη της ηγεσίας είναι να επιδιώκει τη σύνθεση, αρκεί αυτή να μην οδηγεί στην αποσύνθεση. Όλα μπορούν να γίνουν αρκεί να υπάρχουν όρια. Όταν κάποιος δεν μπορεί να τα βάλει μόνος του στον εαυτό του, αναγκαστικά θα τα βάλλουν τα συλλογικά όργανα της παράταξης».
«Στο συνέδριο έγινε μία τελευταία έκκληση προς όλα τα στελέχη αυτοσυγκράτησης και υπευθυνότητας στον τρόπο που δρουν και συμπεριφέρονται στο δημόσιο λόγο. Σήμερα είμαστε λίγες ώρες μετά, είναι λογικό κάποιοι που τους "πνίγει" το δίκιο που δεν τους αναγνωρίζει η βάση της παράταξης να θέλουν ακόμα να το περιφέρουν δεξιά και αριστερά. Κινδυνεύουν όμως στο τέλος να μη χρειάζονται καν πειθαρχικά μέτρα διότι και ένα κολλημένο γραμμόφωνο σε ένα δωμάτιο, σε ενοχλεί στην αρχή αλλά από κάποιο σημείο και μετά παύει να σε ενοχλεί», πρόσθεσε.
Ερωτηθείς αν ο Παύλος Γερουλάνος είναι γραμμόφωνο που παίζει τα ίδια, ο κ. Όθωνας απάντησε: «ναι, ακούω συνεντεύξεις που έχει δώσει τον τελευταίο μήνα στις οποίες επαναλαμβάνει διαρκώς τα ίδια πράγματα. Μέχρι χθες είχε νόημα, χθες το συνέδριο αποφάσισε. Αν αυτό το πράγμα συνεχιστεί σημαίνει ότι υπάρχει μία εμμονή της διαδικασίας, που άπτονται ενός φαντασιακού κόσμου. Γιατί, στον πραγματικό κόσμο ούτε το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε, ούτε σφραγίδα έγινε, ούτε παράταση της θητείας της κ. Γεννηματά έγινε όπως ισχυρίζεται. Έγινε μία καταστατική ρύθμιση που αφορά όλους τους προέδρους, και τους επόμενους. Είναι μόνιμες, πάγιες καταστατικές ρυθμίσεις που κινούνται στην κοινή λογική».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση