GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" για την κληρονομιά του Μαραντόνα - Η ανάρτηση της κόρης του και η οργισμένη απάντηση του Αργεντίνου

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο αρνείται τις... φήμες για την υγεία του. Όλα ξ...

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram, με το οποίο αρνείται τις... φήμες για την υγεία του.

Όλα ξεκίνησαν από την κόρη του Αργεντίνου, Τζιανίνα, η οποία είχε δημοσιεύσει μια σειρά από ιστορίες στο Instagram, μέσα από τις οποίες έδειχνε την ανησυχία της για τον πατέρα της.

«Δεν πεθαίνει επειδή είναι κάτι που το σώμα του αποφασίζει, τον σκοτώνουν μέσα του χωρίς να το παρατηρεί, δεν πιστεύω στη φυσιολογική παράμετρο, αλλά αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα που του αξίζει. Προσευχηθείτε για αυτόν, παρακαλώ», ανέφερε σε μία από τις αναρτήσεις της.

Ο Μαραντόντα απαντώντας στην κόρη του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να αφήσει τίποτα στα παιδιά του, έχοντας ήδη αποφασίσει να κάνει όλα του τα υπάρχοντα δωρεές.

Ο Αργεντινός θρύλος του ποδοσφαίρου, εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε: «Δεν ξέρω τι ήθελε ακριβώς να πει και γιατί τα είπε… Θυμάσαι έναν ζωολογικό κήπο όπου μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία με το λιοντάρι; Και μπορούσες να μπεις στο κλουβί του για να το πλησιάσεις. Μπορεί να το είχαν ηρεμήσει, όμως δεν το είχαν… τιθασεύσει. Οποιαδήποτε ομοιότητα είναι τυχαία… Όσο μεγαλώνει κανείς, αρχίζει να ενδιαφέρεται για όσα θ’ αφήσει πίσω του κι όχι για το τι κάνει πλέον. Όλα όσα έχω κάνει στη ζωή μου και έχω αποκτήσει, θα τα κάνω δωρεές. Δεν θα αφήσω τίποτα! Είμαι υγιέστατος, σας ευχαριστώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση