GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη φυλακή ο Κόκε για το κύκλωμα ναρκωτικών

Το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Μάλαγα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς δεν ορίσ...

Το Ελεγκτικό Συμβούλιο της Μάλαγα δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον Σέρχιο Κόκε, ο οποίος θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς δεν ορίστηκε ποσό εγγύησης.

Συγκεκριμένα, ο Σέρχιο Κόκε οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς ο ανακριτής της υπόθεσης εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη και σε ακόμη έξι κρατούμενους.

Μάλιστα, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Κόκε κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και φυσικά εμπίπτει και στον νόμο για τα ναρκωτικά. Επί της ουσίας, δεν του αναγνωρίστηκε κανένα ελαφρυντικό, γι’ αυτόν τον λόγο δεν ορίστηκε και ποσό εγγύησης. Μεταξύ των κρατούμενων είναι και ο αδερφός του Σέρχιο Κόκε.

Να τονιστεί πως ο 36χρονος συνελήφθη την Τρίτη (21/11) στη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης της Αστυνομίας (συμμετείχαν 150 αστυνομικοί) και κατασχέθηκε συνολικά ένας τόνος χασίς, συνελήφθησαν 20 άτομα σε τρεις πόλεις (Σεβίλλη, Μάλαγα και Γρανάδα) της Ανδαλουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση