GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σταϊκούρας: Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουν ποιοι θα πάρουν το μέρισμα - ΒΙΝΤΕΟ

"Η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε δημοσιονομικό κενό. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν άφησε τη δυνατότητα στην επόμενη κυβέρνηση να μοι...

"Η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε δημοσιονομικό κενό. Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν άφησε τη δυνατότητα στην επόμενη κυβέρνηση να μοιράσει το υπερπλεόνασμα, διότι έδωσε τα 800 εκατομμύρια αν θυμάστε ως περίφημη 13η σύνταξη στους συνταξιούχους" δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στον ΣΚΑΙ.

"Εμείς βρήκαμε "άδειο" υπερπλεόνασμα και χτίσαμε 1 δισ. ευρώ. Μπορεί να γίνουν και νωρίτερα από την Πέμπτη οι ανακοινώσεις για το μέρισμα. Δεν βρήκαμε καμία δυνατότητα να μοιράσουμε στους πολίτες τους κόπους και τις θυσίες, τις οποίες έχουν κάνει" τόνισε ο υπουργός.

"Μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί πώς θα πάει στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, άθροισμα πάνω από 1 δισ. ευρώ. Ένα δισ. ευρώ που δεν υπήρχε στις 7 Ιουλίου. Και δίνεται με τρόπο στοχευμένο στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, στη μεσαία τάξη και στις επιχειρήσεις" πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση