GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τραγωδία με έφηβη - Αποφάσισε να αυτοκτονήσει στις γραμμές του τρένου και άλλαξε γνώμη αργά

Μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της λόγω άγχους και έπεσε στις γραμμές του τρένου. Ωστόσο άλλαξε γνώμη αλλ...

Μία δεκαεξάχρονη μαθήτρια αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της λόγω άγχους και έπεσε στις γραμμές του τρένου. Ωστόσο άλλαξε γνώμη αλλά άργησε να επιστρέψει στην πλατφόρμα με αποτέλεσμα να παρασυρθεί θανάσιμα από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά.

Η 16χρονη Κέιτ Μούλινς ανησυχούσε για τις εξετάσεις της και το βάρος της κάτι που οδήγησε στην τραγωδία στον σταθμό Ποκσντάουν κοντά στο Μπόρνμουθ τον περασμένο Μάρτιο.

Υλικό από κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την έφηβη να περπατά στις γραμμές ενώ το τρένο πλησίαζε αλλά άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να επιστρέψει στην πλατφόρμα. Γύρισε και άρχισε να τρέχει μακριά από το τρένο, ενώ ο οδηγός πάτησε το φρένο έκτακτης ανάγκης αλλά ήταν αργά καθώς το τρένο χτύπησε και σκότωσε την έφηβη.

Εβδομάδες πριν από το τραγικό τέλος της, η έφηβη είχε παραδεχθεί ότι ήθελε να πέσει στις ρόδες αυτοκινήτου, όπως είπε η μητέρα της Ντόνα κατά την έρευνα. Ωστόσο, μετά είπε ότι δεν είχε πρόθεση να αυτοτραυματιστεί.

Πάντως, ο βοηθός ιατροδικαστή έκρινε τον θάνατο του κοριτσιού ως ατύχημα και όχι ως αυτοκτονία καθώς ήταν σαφές ότι η Κέιτ προσπάθησε να σωθεί σκαρφαλώνοντας και πάλι στην πλατφόρμα στιγμές μετά που είχε πέσει στις γραμμές.

Η μητέρα της είπε ότι "ήταν σε φόρμα, είχε χάσει πολλά κιλά. Πιστεύω ότι είχε αγχωθεί για την εμφάνισή της και πίστευε ότι δεν άρεσε στους ανθρώπους. Όμως, ήταν πολύ αγαπητή και δεν ήξερε πόσο πολύ. Αναμενόταν να εξεταστεί σε τέχνη και σχέδιο, επιχειρηματικές σπουδές, Αγγλικά και μαθηματικά και ξέρω πως είχε αγχωθεί". Τελευταία φορά την είδε όταν η κοπέλα έφυγε από το σπίτι τους για να πάει στη δουλειά αλλά δεν εμφανίστηκε ποτέ και η μητέρα της ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία.

Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας απεικονίζουν την Κέιτ στον σταθμό στις 20.25. Κάθισε πέντε λεπτά σε έναν πάγκο και μετά κατέβηκε στις γραμμές. Ο οδηγός του συρμού δήλωσε: "Είδα ένα κορίτσι στις γραμμές στα μισά της πλατφόρμας. Έδειχνε ότι προσπαθούσε να επιστρέψει. Δύο δευτερόλεπτα μετά το τρένο τη χτύπησε".

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση