GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

“Πρωθυπουργός” ψευδοκράτους: Η Τουρκία έχει δικαιώματα σε όλη την ανατολική Μεσόγειο

“Η Τουρκία ως ηγέτιδα αυτής της περιοχής με τα 82 εκατομμύρια πληθυσμό και με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο έχει δικαιώματα σ...

“Η Τουρκία ως ηγέτιδα αυτής της περιοχής με τα 82 εκατομμύρια πληθυσμό και με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή στη Μεσόγειο έχει δικαιώματα σε όλα τα θαλασσο-τεμάχια της ανατoλικής Μεσογείου σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας και τους διεθνείς κανόνες”, ανέφερε ο ‘πρωθυπουργός’ του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, ο οποίος συμμετέχει σε συνέδριο στην Κωνσταντινούπολη.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, ο Τατάρ ανέφερε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος προσπαθούν να αποκλείσουν την Τουρκία από την περιοχή, αλλά τόσο οι Τουρκοκύπριοι όσο και η Άγκυρα δεν πρόκειται να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους στην ανατολική Μεσόγει.

“Μπορεί να προκύψει αστάθεια και άρα κάθε χώρα πρέπει να σεβαστεί το δικαίωμα του άλλου”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο ‘πρωθυπουργός’ του ψευδοκράτους.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση