GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο από τις “μάχες" αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ στα Εξάρχεια - Έκαναν επιθέσεις και από ταράτσα κτιρίου

Ένα βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ, το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Εξάρχεια, δημοσιεύ...

Ένα βίντεο από τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ αντιεξουσιαστών και δυνάμεων των ΜΑΤ, το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Εξάρχεια, δημοσιεύτηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι “μάχες” σημειώθηκαν λίγο μετά την εκκένωση της κατάληψης «Vancouver». Περίπου 30 αντιεξουσιαστές χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Η πρώτη επιτέθηκε κατά των αστυνομικών που βρίσκονταν στη συμβολή των οδών Σπύρου Τρικούπη και Τοσίτσα, πετώντας πέτρες και μολότοφ. Όταν οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν, κάνοντας και χρήση χημικών, η δεύτερη ομάδα έκανε την εμφάνισή της και επίσης επιτέθηκε στις δυνάμεις των ΜΑΤ. Τα Εξάρχεια μετατράπηκαν σε πεδίο μάχης και μάλιστα σε κάποιο σημείο, αντιεξουσιαστές ανέβηκαν σε ταράτσα κτιρίου απ’ όπου άρχισαν να πετούν σίδερα και βαριά αντικείμενα προς τους αστυνομικούς.
“Οι επιθέσεις θα συνεχιστούν έως ότου οι αστυνομικοί φύγουν από τις γειτονιές μας”, αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση