GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικό: Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Ρικ Πιτίνο

Ο Ρικ Πιτίνο πιάνει δουλειά. Ο κορυφαίος Αμερικανός προπονητής έρχεται στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να τον υποδεχθ...

Ο Ρικ Πιτίνο πιάνει δουλειά. Ο κορυφαίος Αμερικανός προπονητής έρχεται στην Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ετοιμάζεται να τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες.

Όπως έγινε γνωστό, ο Πιτίνο «πετάει» τα ξημερώματα για τη χώρα μας και αναμένεται να «πατήσει» ελληνική γη στις 12:05 το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο 67χρονος τεχνικός από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» θα πάει στο ΟΑΚΑ, για να κάνει την πρώτη προπόνηση με την ομάδα του. Φυσικά, τα φετινά δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια με πέρυσι, καθώς τώρα ο Αμερικανός κόουτς γνωρίζει καλά όλους τους παίκτες του ρόστερ και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους από αυτούς στο παρελθόν.

Το ντεμπούτο της δεύτερης θητείας του Πιτίνο στον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (28/11, 21:00), στον εντός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση