GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ντομινίκ Τιμ αντίπαλος του Τσιτσιπά στον τελικό

Πριν από λίγο έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό και δεν είναι άλλος από τον Ντόμινικ Τιμ. Έτσι στον τελικό ...

Πριν από λίγο έγινε γνωστός ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τελικό και δεν είναι άλλος από τον Ντόμινικ Τιμ. Έτσι στον τελικό του ATP Finals θα έχουμε δύο πρωτάρηδες.

Ο Αυστριακός που θα βρεθεί από τη Δευτέρα στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης (στο Νο6 ο Στέφανος) έκανε από ένα μπρέικ σε κάθε σετ κι αυτά αρκούσαν για να αφήσει εκτός τελικού τον περσινό νικητή και να βρεθεί ξανά στο δρόμο του Τσιτσιπά.Σε σύνολο έξι αγώνων ο Αυστριακός έχει τέσσερις νίκες και δύο ήττες, με το τελευταίο τους ραντεβού να είναι πριν λίγες εβδομάδες στο Πεκίνο εκεί όπου νίκησε με 2-1 (3-6, 6-4, 6-1).

Στον όμιλο ο Τιμ έχασε από τον Μπερετίνι αλλά κέρδισε τους Τζόκοβιτς και Φέντερερ, ενώ ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Μεντβέντεφ και τον Ζβέρεφ και έχασε από τον Ναδάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση