GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δόθηκε στην κυκλοφορία η Πατησίων

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων, που είχε κλείσει, με απόφαση της αστυνομίας, λόγω των επεισοδί...

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πατησίων, που είχε κλείσει, με απόφαση της αστυνομίας, λόγω των επεισοδίων τα οποία έγιναν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Νωρίτερα, περίπου 80 νεαρά άτομα και αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), που παραμένει κλειστό μέχρι τις 17 Νοεμβρίου, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου.

Ομάδα ατόμων επιτέθηκε έξω από την ΑΣΟΕΕ με πέτρες και διάφορα άλλα αντικείμενα εναντίον αστυνομικών των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης για να απωθήσουν τους νεαρούς.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες. Αυτοί οι χώροι αποτελούσαν ορμητήρια ατόμων για επιθέσεις εναντίον αστυνομικών δυνάμεων.

Νέα ένταση στην Πατησίων

Νέα ένταση προκλήθηκε στην Πατησίων όταν αστυνομικές δυνάμεις βγήκαν από τον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και δέχτηκαν αντικείμενα από ομάδα νεαρών που ήταν έξω.

Στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου παρέμειναν νεαρά άτομα που έχουν αναρτήσει πανό.

Εν τω μεταξύ, σε νοσοκομείο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, νεαρή με αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των δακρυγόνων, που έκανε χρήση η αστυνομία κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο, μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση