GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην τεχνική ηγεσία του Ερυθρού Αστέρα ο Ντράγκαν Σάκοτα

Την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Ο έμπειρος Σέρβος προπονητής επιστρέφει στην ομάδα του Βελιγραδίου, στ...

Την πρόσληψη του Ντράγκαν Σάκοτα ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Ο έμπειρος Σέρβος προπονητής επιστρέφει στην ομάδα του Βελιγραδίου, στην οποία εργάστηκε και τη διετία 2005-07. Μετά τη λύση της συνεργασίας πριν λίγες εβδομάδες με τον Μίλαν Τόμιτς, η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα αναζητούσε τον διάδοχο του πρώην παίκτη και προπονητή του Ολυμπιακού.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (23/11), ο Ερυθρός Αστέρας, έκανε την έκπληξη ανακοινώνοντας το όνομα του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού της Σερβίας. Ο Σάκοτα υπήρξε βοηθός στην εθνική Γιουγκοσλαβίας για δύο θητείες (1989-90 και 1999) και βοηθός στην εθνική Σερβίας (2004-05), ενώ ως ομοσπονδιακός τεχνικός καθοδήγησε τους Σέρβους για μία χρονιά (2006-07).

Ο Ντράγκαν Σάκοτα που κατέκτησε το Κύπελλο Σερβίας με τον Ερυθρό Αστέρα το 2006 αναλαμβάνει την ομάδα μετά από άσχημο ξεκίνημα στη Euroleague. Συγκεκριμένα, η σερβική ομάδα μετρά 3 νίκες - 7 ήττες σε 10 αγωνιστικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση