GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Θύμα διάρρηξης έπεσε το περασμένο Σάββατο ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδα...

Θύμα διάρρηξης έπεσε το περασμένο Σάββατο ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ομογενειακής εφημερίδας, "Ανατολή" η διάρρηξη σημειώθηκε βραδινές ώρες και ενώ η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος ήταν παρών σε κοινωνική εκδήλωση. Όπως κατέγραψαν οι κάμερες κλειστού κυκλώματος, τρεις μασκοφόροι διέρρηξαν την οικία, ενώ στο εσωτερικό της βρισκόταν η οικονόμος, η οποία και αντιλήφθηκε τους διαρρήκτες.

Οι μασκοφόροι έψαξαν τους χώρους της οικίας με το περιστατικό να καταγγέλλεται στην αστυνομία, η οποία αναζητεί τα ίχνη των διαρρηκτών.

Να σημειώσουμε ότι η οικία του Παναγιώτατου βρίσκεται σε συγκρότημα κατοικιών φυλασσόμενων από ιδιωτική ασφάλεια. Είναι εύλογο να προκληθούν ερωτήματα για τον τρόπο που κατάφεραν οι διαρρήκτες να δράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από το προσωπικό της ιδιωτικής ασφάλειας.

Επειδή στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετές περίεργες διαρρήξεις σε οικίες και γραφεία διακεκριμένων ομογενών, είναι εύλογες οι συνειρμικές σκέψεις για το συμβάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση