GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες πληροφορίες για την άγρια δολοφονία στην Ιθάκη

Με μαρτυρικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε το περασμένο Σάββατο μέχρι θανάτου από τον 54χρονο, γνωστό επιχε...

Με μαρτυρικό τρόπο έφυγε από τη ζωή ο 40χρονος Βρετανός που ξυλοκοπήθηκε το περασμένο Σάββατο μέχρι θανάτου από τον 54χρονο, γνωστό επιχειρηματία της Ιθάκης. Όπως μετέδωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm Μαρίνος Αλειφέρης στο κεντρικό μαγκαζίνο του σταθμού με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και την Ελισάβετ Σαλαμάρα, ο 40χρονος Βρετανός είχε φτάσει στο νησί του Ιονίου τις τελευταίες δέκα ημέρες και είχε συναντήσει τη 42χρονη από τη Νότια Αφρική, η οποία ήταν φίλη του από παλιά.
Ο 54χρονος είναι παντρεμένος με την 42χρονη ωστόσο το τελευταίο διάστημα ήταν σε διάσταση. Θεώρησε ότι η 42χρονη, με την οποία είχε ένα παιδί επτά ετών, είχε ερωτική σχέση με τον 40χρονο. Πήγε λοιπόν στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο, όπου διέμενε ο 40χρονος Βρετανός, και εκεί βρήκε και την εν διαστάσει σύζυγό του. Θολωμένος ο 54χρονος επιχειρηματίας επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές στον 40χρονο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή ένα 24ωρο αργότερα.
Η αστυνομία συνέλαβε τον 54χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κεφαλληνίας, καθώς και την 42χρονη η οποία δεν ενημέρωσε τις Αρχές για την επίθεση που δέχθηκε ο φίλος της από τον εν διαστάσει σύζυγό της. Επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής, οπότε και ειδοποίησε τις Αρχές. Ήταν όμως ήδη αργά, καθώς ο 40χρονος είχε ήδη χάση τη μάχη για τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση