GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σεισμός στην Αλβανία: Η στιγμή της διάσωσης παιδιού μέσα από τα συντρίμμια - ΒΙΝΤΕΟ - Προσοχή σκληρές εικόνες

Από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα την Αλβανία, με επίκεντρο ...

Από τον ισχυρό σεισμό μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα την Αλβανία, με επίκεντρο περιοχή ανάμεσα στα Τίρανα και την παραλιακή πόλη του Δυρραχίου, κατέρρευσαν κτίρια με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό αρκετών ανθρώπων κάτω από τα συντρίμμια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα περισσότερα κτίρια που κατέρρευσαν βρίσκονται στο Δυρράχιο και τα Τίρανα. Κατεστραμμένα κτίρια υπάρχουν και σε ακτίνα 150 περίπου χιλιομέτρων: από τη Λέζια στον Βορρά έως το Φίερι στον Νότο. Έως τώρα έχει αναφερθεί ότι έχουν καταρρεύσει οκτώ πολυκατοικίες στο Δυρράχιο και στα προάστια των Τιράνων.

Στα βίντεο του Report TV φαίνεται καρέ- καρέ η διάσωση ενός μικρού παιδιού που έχει εγκλωβιστεί κάτω από τα συντρίμμια. Στα πλάνα δίπλα από το αγόρι φαίνεται μία γυναίκα η οποία έχει και αυτή καταπλακωθεί, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της.

Δείτε τα βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ Report TV

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση