GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βασίλισσα» η Φλαμένγκο με μυθική ανατροπή

H Φλαμένγκο κατέκτησε τον 2ο τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας της, μετά τη νίκη στον συγκλονιστικό τελικό της κορυφαίας λατι...

H Φλαμένγκο κατέκτησε τον 2ο τίτλο του Κόπα Λιμπερταδόρες της ιστορίας της, μετά τη νίκη στον συγκλονιστικό τελικό της κορυφαίας λατινοαμερικανικής διοργάνωσης επί της Ρίβερ Πλέιτ με 2-1.

Ο αγώνας διεξήχθη στη Λίμα του Περού και η ομάδα της Βραζιλίας πήρε τη μεγάλη νίκη με ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης και με σκόρερ τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα στο 88΄και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα της Αργεντινής, που δεν κατάφερε να διατηρήσει τον τίτλο στην κατοχή της (ήταν νικήτρια το 2018), είχε προηγηθεί χάρη σε τέρμα του Μπορέ στο 14ο λεπτό. Στις καθυστερήσεις του δραματικού σε εξέλιξη τελικού, αποβλήθηκαν από τον διαιτητή ο Παλάσιος της Ρίβερ και ο σκόρερ Μπαρμπόσα για την Φλαμένγκο.

Φλαμένγκο: Ντιέγκο Άλβες, Ραφίνια, Ροντρίγκο Κάιο, Πάμπλο Μάρι, Φιλίπε Λουίς, Αράο (86΄ Βιτίνιο), Ριμπέιρο, Ζέρσον (66΄ Ντιέγκο), Ντε Αρασκαέτα, Γκαμπριέλ, Μπρούνο Ενρίκε.

Ρίβερ Πλέιτ: Αρμάνι, Μοντιέλ, Κουάρτα, Πινόλα, Κόσκο (77΄ Ντίας), Φερνάντες (69΄ Αλβάρες), Πέρες, Παλάσιος, Ντε Λα Κρους, Σουάρες, Σάντος Μπορέ (75΄ Πράτο).

Δείτε τη φωτογραφία:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση