GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΕΗ! Μονιμότητα τέλος και στα ΕΛΤΑ...

Το τέλος της μονιμότητας, για όσους προσλαμβάνονται στη ΔΕΗ, αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα, ενώ σύμφωνα με Τα Νέα, παίρνουν σειρά τα Ε...

Το τέλος της μονιμότητας, για όσους προσλαμβάνονται στη ΔΕΗ, αναμένεται να εφαρμοστεί άμεσα, ενώ σύμφωνα με Τα Νέα, παίρνουν σειρά τα ΕΛΤΑ και άλλες ΔΕΚΟ.
Η εφημερίδα γράφει ότι υπάρχει σχέδιο για τις ΔΕΚΟ και ότι πιλότος για τον ευρύτερο δημόσιο τομέα θα είναι η απόφαση για τους νεοπροσληφθέντες στη ΔΕΗ.
Το σκεπτικό του κυβερνητικού επιτελείου συνοψίζεται στη φράση «περισσότερη ευελιξία, γρήγορη προσαρμογή στις ανάγκες» και μπορεί στην παρούσα φάση να μη σηκώνεται η κουβέντα για άρση της μονιμότητας συνολικά στο Δημόσιο (αυτό θα απαιτούσε άλλωστε συνταγματική αναθεώρηση), ωστόσο ανοίγει καθαρά πεδίο για την εφαρμογή του προωθούμενου «μοντέλου ΔΕΗ» και σε άλλες ΑΕ με μέτοχο το Δημόσιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση