GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική μαρτυρία για τις πλημμύρες στην Κινέτα - Πώς σώθηκαν τελευταία στιγμή ένα ζευγάρι με παιδί - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας οικογένειας, που κινδύνευσε μέσα στο σπίτι της, χθες βράδυ από τον ορμητικό χείμαρρο που προκάλεσε η ισχυ...

Συγκλονίζει η μαρτυρία μίας οικογένειας, που κινδύνευσε μέσα στο σπίτι της, χθες βράδυ από τον ορμητικό χείμαρρο που προκάλεσε η ισχυρή νεροποντή στην Κινέτα.

Σύμφωνα με τον Alpha, το ζευγάρι και η τριών ετών κόρη τους, εγκλωβίστηκαν μέσα στην κατοικία τους, καθώς δεν υπήρχε ρεύμα και δεν μπορούσαν να ανεβάσουν τα ρολά. Ο πατέρας προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα και το παιδί τους, σπάζοντας τα κάγκελα από το παράθυρο.

Τελικά, η οικογένεια σώθηκε με την παρέμβαση δυνάμεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έβγαλε και τους τρεις από το παράθυρο του σπιτιού.

“Ο χείμαρρος πήρε την κόρη μου από την κούνια και την έφερε προς εμάς και ενστικτωδώς ο άνδρας μου την άρπαξε”, αναφέρει η μητέρα. "Αυτό που με κράτησε ζωντανό ήταν να σώσω το παιδί και τη γυναίκα μου”, σημειώνει ο πατέρας.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση