GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φρίκη στην Ινδία: Απήγαγαν, βίασαν και σκότωσαν κτηνίατρο - ΦΩΤΟ

Απανθρακωμένο βρέθηκε το πτώμα μιας κτηνιάτρου σε μια διάβαση στην Ινδία αφού έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας από άνδρες που προσφέ...

Απανθρακωμένο βρέθηκε το πτώμα μιας κτηνιάτρου σε μια διάβαση στην Ινδία αφού έπεσε θύμα βιασμού και δολοφονίας από άνδρες που προσφέρθηκαν να τη βοηθήσουν όταν χάλασε η μοτοσικλέτα της.

Η Πριγιάνκα Ρέντι, που ήταν γύρω στα 20 χρόνια, επέστρεφε σπίτι της όταν δολοφονήθηκε κοντά στο Χαϊντεραμπάντ και οι δράστες πέταξαν και έκαψαν το πτώμα της περίπου 15 μίλια μακριά. Η μητέρα του θύματος απηύθυνε έκκληση ώστε τα "τέρατα" που διέπραξαν το ειδεχθές έγκλημα να καούν ζωντανά.

Η αστυνομία εντόπισε τα ρούχα και τα παπούτσια της γυναίκας αλλά και ένα μπουκάλι κοντά σε έναν σταθμό διοδίων που η Πριγιάνκα είχε παρκάρει τη μοτοσικλέτα της. Η οικογένειά της κατάφερε να αναγνωρίσει ένα μενταγιόν που φορούσε.

Το καμένο πτώμα εντόπισε ένας γαλακτοπώλης και κάλεσε την αστυνομία. Τέσσερις άνδρες συνελήφθησαν σχετικά μεταξύ των οποίων και ο οδηγός φορτηγού Μοχάμεντ Πάσα. Η αστυνομία αναγνώρισε τους υπόπτους αφού ερεύνησε τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο σημείο του εγκλήματος. Η Πριγιάνκα είχε καλέσει την αδερφή της στις 9.45 το βράδυ να της πει ότι η μοτοσυκλέτα της είχε χαλάσει και κάποιος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Μετά είπε ότι φοβόταν από κάποιους φορτηγατζήδες που ήταν κοντά της. Η αδερφή της τη συμβούλευσε να αφήσει τη μηχανή, να περπατήσει μέχρι τον σταθμό διοδίων και να πάρει ένα ταξί, αλλά τελικά αυτό δεν έγινε ποτέ.

Φέρεται πως προσπάθησε να φύγει αλλά οι άνδρες της μπλόκαραν την έξοδο και προσφέρθηκαν να της φτιάξουν το λάστιχο που είχε τρυπήσει. Η αστυνομία εικάζει ότι οι ύποπτοι επίτηδες τρύπησαν το λάστιχο ώστε να είναι πιο εύκολη η επίθεση στην κοπέλα. Η μητέρα του θύματος είπε ότι η κόρη της μπορεί να είχε σωθεί αν η αστυνομία είχε ενεργήσει ταχύτερα.

Η αδερφή της κοπέλας έφθασε σε αστυνομικό σταθμό να ενημερώσει μετά την κλήση της Πριγιάνκα, αλλά οι αστυνομικοί την έστειλαν σε άλλο τμήμα και οι έρευνες καθυστέρησαν για αρκετές ώρες.

"Χάσαμε πολύ χρόνο από το ένα αστυνομικό τμήμα στο άλλο. Αν η αστυνομία δεν είχε χάσει χρόνο η αδερφή μου θα ήταν ακόμη ζωντανή.

Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση