GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! Παραιτήθηκε ο Μοράλες στην Βολιβία...

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, ανακοίνωσε, την Κυριακή (10/11), την παραίτησή του από το αξίωμα έπειτα από την απαίτηση των αρχηγ...

Ο Πρόεδρος της Βολιβίας, Έβο Μοράλες, ανακοίνωσε, την Κυριακή (10/11), την παραίτησή του από το αξίωμα έπειτα από την απαίτηση των αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας ως μέσο πολιτικής σταθερότητας.
​Έτσι, την παραίτησή του ανακοίνωσε και ο Αντιπρόεδρος της Βολιβίας, Αλβάρο Μαρσέλο Γκαρσία.
Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα, ο Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων, Ουίλιαμς Κάλιμαν, είχε καλέσει τον Έβο Μοράλες να παραιτηθεί από την Προεδρία της Βολιβίας έτσι ώστε «να φέρει την ειρήνη και τη σταθερότητα για το όφελος της χώρας». Το ίδιο είχε κάνει, όμως, και ο αρχηγός της Αστυνομίας Βλαντιμίρ Γιούρι Καλντερόν.
Η αντιπολίτευση προκάλεσε κοινωνική αναταραχή και διαδηλώσεις στη Βολιβία, αμφισβητώντας τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών της 20ης Οκτωβρίου. Μάλιστα, ο Έβο Μοράλες φέρεται να εγκαταλείπει τη χώρα με προορισμό την Αργεντινή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση