GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Γαλλική ανησυχία για τα… λύματα της Ψυττάλειας

Η Γαλλική πρεσβεία είναι ανήσυχη. Ο πρέσβης, όπως λένε οι πληροφορίες, πηγαινοέρχεται στην ΕΥΔΑΠ, φοβούμενος κλιμάκωση της έντασης – ...

Η Γαλλική πρεσβεία είναι ανήσυχη. Ο πρέσβης, όπως λένε οι πληροφορίες, πηγαινοέρχεται στην ΕΥΔΑΠ, φοβούμενος κλιμάκωση της έντασης – βλέπε θέμα Σκοπίων. Το θέμα αυτή τη φορά είναι ο διαγωνισμός για τη λειτουργία και συντήρηση του έργου της Ψυττάλειας την επόμενη πενταετία, προϋπολογισμού περί τα 250 εκατ. ευρώ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν είναι ότι δεν θα επιτραπεί στη Γαλλική Suez, τη μεγαλύτερη στον κόσμο εταιρεία διαχείρισης υδάτων που παρέχει υπηρεσίες σε πάνω από 1 δισ. κατοίκους στον κόσμο, να δώσει οικονομική προσφορά. Οι Έλληνες…. ειδικοί της αρμόδιας επιτροπής, όπως ακούγεται, δεν την κρίνουν ικανή να μελετήσει και να διαχειριστεί θέματα ρουτίνας της Ψυττάλειας.

Βεβαίως αυτά φαίνεται ότι σκέφτεται η Επιτροπή. Αλλά υπάρχει ακόμα και το Δ.Σ. της ΕΥΔΑΠ που δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη, όπως επίσης και το ΤΑΙΠΕΔ. Και βεβαίως το Υπουργείο Υποδομών που έχει τεράστια εμπειρία διαγωνισμών αλλά και την πολιτική ευθύνη και μάλιστα με …Καραμανλή υπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση