GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Εξετάζουμε τη μείωση του φόρου στο πετρέλαιο των αγροτών

"Η κυβέρνηση θα επιστρέψει στους οινοπαραγωγούς τον ΕΦΚ στο κρασί τον οποίο έχουν προπληρώσει" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός ...

"Η κυβέρνηση θα επιστρέψει στους οινοπαραγωγούς τον ΕΦΚ στο κρασί τον οποίο έχουν προπληρώσει" δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης.

"Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να μειωθεί ο φόρος στο πετρέλαιο για τους αγρότες, κάτι το οποίο θα εξαρτηθεί από τη πορεία των δημοσιονομικών και το πλεόνασμα που θα υπάρχει στο τέλος του χρόνου" ανέφερε.

Ο κ. Βορίδης δήλωσε επίσης ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και κονδύλια από τα οποία οι αγρότες θα μπορούν να αντλούν χαμηλότοκα δάνεια.

Ο κ. Βορίδης ερωτηθείς για το θέμα της ιδιωτικής ασφάλισης στις αποζημιώσεις των αγροτών, αφού ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα αύξησης των εισφορών στον ΕΛΓΑ, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνηση προσανατολίζεται σε αυτή την κατεύθυνση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΛΓΑ. Επίσης διευκρίνισε ότι το μοντέλο που εξετάζεται είναι ένα σύστημα μεικτής ασφάλισης με τη συμμετοχή και του ΕΛΓΑ, αλλά και των ιδιωτών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και υπεραμύνθηκε της άποψης που διατύπωσε για την επιβολή της τάξης από την Αστυνομία, με τη χρήση της νόμιμης βίας, αλλά και της «αστυνομικής ράβδου», μετά τα γεγονότα στην ΑΣΟΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση