GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπόθεση Μπάιντεν: Ξεκίνησαν οι κλήσεις για καταθέσεις

Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Ρίκ Πέρι κι ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου Ράσελ Βον κλήθηκαν να καταθέσουν την ερχόμεν...

Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Ρίκ Πέρι κι ο διευθυντής προϋπολογισμού του Λευκού Οίκου Ράσελ Βον κλήθηκαν να καταθέσουν την ερχόμενη εβδομάδα ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθεί η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.

Την είδηση αναφέρει σε χθεσινό της δημοσίευμα η εφημερίδα Wall Street Journal, επικαλούμενη αξιωματούχο, που εμπλέκεται στην ερευνητική διαδικασία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, την ερχόμενη Τετάρτη έχουν κληθεί να καταθέσουν ο σύμβουλος του υπουργείου Εξωτερικών Ούρλιχ Μπρέχμπουλ και ο υφυπουργός Εσωτερικών υπεύθυνος για τις πολιτικές υποθέσεις Ντέιβιντ Χέιλ.

Ο Αμερικανός υπουργός Ενέργειας Ρίκ Πέρι θα αρνηθεί να καταθέσει ενώπιον των αρμόδιων επιτροπών της Βουλής των Αντιπροσώπων, που εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθεί η διαδικασία καθαίρεσης του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε η Σέιλιν Χάινς, εκπρόσωπος του υπουργείου.

«Ο υπουργός δεν θα συμμετάσχει σε μία κλειστή έρευνα όπου είναι απαγορευμένο να βρίσκεται παρών ένας συνήγορος του υπουργείου», τόνισε η εκπρόσωπος .

«Εάν η επιτροπή ενδιαφέρεται να πραγματοποιήσει μία σοβαρή διαδικασία ευχαρίστως να αποστείλουν υπ’ όψην του υπουργού μία πρόσκληση για να συμμετέχει σε μία ανοικτή ακρόαση, όπου θα παρίσταται και ο δικηγόρος του υπουργείου και θα μπορεί να είναι μάρτυρας της διαδικασίας και όλος ο Αμερικανικός λαός», πρόσθεσε η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση