GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα μετά τις πορείες για το Πολυτεχνείο: Μολότοφ, φωτιές και χημικά - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση και της δεύτερης πορείας για την 46η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, άγνωστοι έριξαν ...

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση και της δεύτερης πορείας για την 46η επέτειο από την εξέγερση των φοιτητών στο Πολυτεχνείο, άγνωστοι έριξαν μολότοφ στην οδό Αρριανού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.


Από τη φωτιά που προκλήθηκε, σημειώθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ.
Η αστυνομία προχώρησε σε περιορισμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ κάτοικοι της περιοχής, με λάστιχα προσπαθούσαν να σβήσουν τη φωτιά.


"Έχουμε γίνει Εξάρχεια; Τι να κάνουμε; Να σηκωθούμε να φύγουμε;" αναρωτήθηκε κάτοικος της περιοχής η οποία είδε το όχημά της να φλέγεται από τις μολότοφ.
Δείτε τα βίντεο:

Ενταση σημειώθηκε στην Πάτρα μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο όπου αντιεξουσιαστές έριξαν μολότοφ στην συμβολή των οδών Κορίνθου κι Ερμού και έβαλαν φωτιά σε αρκετούς κάδους απορριμμάτων.


Οι άνδρες των ΜΑΤ καταδίωξαν τους αντιεξουσιαστές και έγινε χρήση δακρυγόνων. Αυτή την ώρα, μια ομάδα 50 νεαρών κινείται πέριξ της πλατείας Πυροσβεστείου και βάζουν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Κάτοικοι με λάστιχα προσπαθούν να σβήσουν τις φωτιές.

Πηγές πληροφοριών, φωτό και βίντεο: thestival.gr και thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση