GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Η πρώτη παραίτηση στη ΝΔ για τους διοικητές στα Νοσοκομεία...

Α. ΚΟΡΩΝΗ - ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ   Αγαπητέ κύριε πρόεδρε  Μετά λύπης...

Α. ΚΟΡΩΝΗ - ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΥΘΗΡΩΝ  
Αγαπητέ κύριε πρόεδρε 
Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτηση μου από πρόεδρος Δημ. Τ. Ο Κυθήρων καθώς και ως Σύνεδρος του κόμματος, με άμεση ισχύ.
Με σεβασμό στις αξίες της ΝΔ, την προσφορά μου επί δεκαπέντε συναπτά έτη τόσο ως απλός στρατιώτης αλλά και ως εκλεγμένη Προεδρος Τοπικής Οργάνωσης Κυθήρων και με γνώμονα πάντα το συμφέρον των συμπολιτών μου υποστηρίζοντας τις αποφάσεις της ηγεσίας, στην παρούσα χρονική στιγμή διαφωνώ κάθετα με την τοποθέτηση του Δοικητή του Τριφύλειου Νοσοκομείου Κυθήρων.
Ευχαριστώ δε από καρδιάς τη βάση της Νέας Δημοκρατίας και τον απλό κόσμο που αν μη τι άλλο όλα αυτά τα χρόνια με στήριξαν με την ψήφο τους τιμώντας με σε κάθε εκλογική αναμέτρηση αναγνωρίζοντας στο πρόσωπο μου όχι άλλη μία υποψήφια αλλά τον δικό τους άνθρωπο.

Με εκτίμηση
Αδαμαντία Π. Κορώνη
Φωτογραφία αρχείου: Αδ. Κορώνη (facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση